یکشنبه 2 آبان 1395

گزارش تصویری مراسم افتتاحیه نمایشگاه جشنواره علمی- دانشجویی حرکت در دانشگاه

مراسم افتتاحیه نمایشگاه علمی- دانشجویی نهمین جشنواره حرکت در دانشگاه امروز یکشنبه 2 آبان ماه با حضور رئیس دانشگاه و هیات رئیسه دانشگاه در میدان ملل دانشگاه برگزار شد.

جشنواره حرکت هر ساله در دو بخش دانشگاهی و ملی برگزار می شود که هر کدام دوسطح رقابتی و نمایشگاهی دارد  که این نمایشگاه  به مدت سه روز با مشارکت 20 انجمن علمی در میدان ملل دانشگاه برپا شده است.

بولتن معرفی رشته ،نشریه معرفی انجمن ،فعالیت شاخص ، مسابقه مهیج علمی ،مسابقه کتابخوانی ،مسابقه ورزشی ،تور قزوین گردی رایگان ، بخش کلیب های مختلف ،آشنایی با فوتبال حبابی ، مسابقه دنیای شیمی ، مشاوره حقوقی ، برگزاری دادگاه مجازی ،نشست فلسفی و تریبون آزاد از برنامه های انجمن های علمی دانشجویان درنهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت می باشد.

گفتنی است مراسم اختتاحیه جشنواره حرکت روز دوشنبه 3 آبان ماه با معرفی برترین ها پابان خواهد یافت.