سه شنبه 9 آذر 1395

مسابقه «کن ست» برای دانشجویان و دانش‌آموزان علاقه‌مند به حوزه فضا

با حمایت معاونت علمی وفناوری ؛

مسابقه «کن ست» برای دانشجویان و دانش‌آموزان علاقه‌مند به حوزه فضا برگزار می شود

مسابقه «کن ست» برای دانشجویان و دانش آموزان علاقه مند به حوزه فضا وبا حمایت ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع  رسانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری ، مسابقات «کن‌ ست» به همت ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و با هدف ایجاد زمینه‌ای برای رشد کیفی دانش و تجربه دانشجویان و علاقه مندان به فناوری هوافضا و علوم مرتبط با آن و شرکت در رقابتی کاملاً علمی، هیجان انگیز و مطرح شدن ایده‌های کاملاً جدید طراحی شده و برگزار می شود.

مسابقات «کن‌ ست» شامل طراحی، ساخت و آزمون یک ماهواره کوچک فضایی است که طی آن تیم ها می‌ توانند عملکرد چنین سیستمی را تجربه کنند.

نخستین گردهمایی شرکت کنندگان مسابقه کن ست در تاریخ 15 آذر ماه با حضور دکتر منطقی (رئیس مرکز ملی فضایی ) و دکتر امی (رئیس پژوهشگاه هوافضا ) برگزار می شود .

تاکنون چهار دوره از مسابقات «کن ست» در کشور برگزار شده و پنجمین دوره مسابقات آن توسط پژوهشگاه هوافضا، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و با حمایت مرکز ملی فضایی ایران و ستاد توسعه فرهنگ علم ،فناوری واقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ‌در بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.