یکشنبه 17 بهمن 1395

دومین دوره آموزشی کشوری مدیریت کسب و کارهای کوچک با رویکرد شرکت‌های نوظهور

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پارک علم و فناوری استان قزوین، در راستای توانمندسازی منابع انسانی پارک‌ها، مراکز رشد و هسته‌ها، واحدها و موسسات فناور مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری سراسر کشور، پارک علم و فناوری استان قزوین اقدام به برگزاری دوره “مدیریت کسب و کارهای کوچک و متوسط با رویکرد شرکت‌های نوظهور” می‌نماید.

این دوره آموزشی روز سه‌شنبه ۲۶ بهمن ماه از ساعت ۹ الی ۱۷ با تدریس دکتر علیرضا فریدونی و هزینه ۷۰ هزار تومان در محل سالن اجتماعات شهید رجایی پارک علم و فناوری استان قزوین برگزار می‌شود که افراد علاقه‌مند به توسعه توان خود در زمینه کسب و کارهای کوچک می‌توانند فرم ثبت نام، را از طریق لینک ذیل دریافت نمایند.

جهت انجام ثبت نام قطعی، لازم است هزینه یاد شده تا تاریخ ۹۵/۱۱/۲۳ به حساب شماره ۲۱۷۷۱۳۳۳۰۱۰۰۶ به نام درآمدهای اختصاصی غیرقابل برداشت پارک علم و فناوری استان قزوین نزد کلیه شعب بانک ملی واریز شود.

تصویر فرم ثبت نام و همچنین فیش واریزی را از طریق سامانه ERP یا  نمابر ۳۳۶۹۷۲۰۱-۰۲۸ و یا ایمیل info@qstp.ir ارسال نمایید.

هزینه ثبت نام شامل هزینه تدریس، مکان برگزاری، پذیرایی میان وعده و ناهار، بسته آموزشی و صدور گواهینامه می‌باشد؛ لازم به ذکر است هزینه ایاب و ذهاب به عهده متقاضیان می باشد. اسکان نیز با هزینه متقاضیان و با هماهنگی پارک علم و فناوری قزوین صورت می‌پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم عبدالرزاقی کارشناس مرکز رشد واحدهای فناور جامع استان قزوین به شماره ۳۳۶۹۷۲۰۰ -۰۲۸ و شماره داخلی ۱۰۵ تماس حاصل نمایید.

دریافت فرم ثبت نام

دریافت رزومه دکتر فریدونی مدرس دوره آموزشی مدیریت کسب و کارهای کوچک