چهارشنبه 11 اسفند 1395

افتتاح رسمی ساختمان جدید مرکز رشد

مراسم افتتاح ساختمان پویش روز چهارشنبه 11 اسفند ماه با حضور فرماندار قزوین، معاونان، روسای دانشکده ها و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم علی موسوی، فرماندار قزوین با تسلیت ایام فاطمیه و تشکر از مسئولان دانشگاه افتتاح این پروژه ها را درجهت توسعه دانشگاه مهم برشمرده و بیان داشت: امیدواریم تا همه دانشجویان داخلی و خارجی از فضاهای ایجاد شده در راستای توسعه این دانشگاه که به نام مبارک امام خمینی (ره) مزین هست بهره لازم را ببرند .

همچنین مهندس سنماری ، معاون عمرانی دانشگاه توضیحاتی را در خصوص پروژه ها ارائه داد، دکتر حسامی فر، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در افتتاحیه ساختمان پویش با اشاره به ضرورت افتتاح ساختمان و مکانی برای فعالیت های فرهنگی و علمی دانشجویان بیان داشت: با بهره برداری از این ساختمان بسیاری از فعالیت های فرهنگی دانشجویان در این مکان انجام می شود که شامل فعالیت تشکل های سیاسی، فعالیت های علمی دانشجویان و کانون های فرهنگی و هنری می باشد .

همچنین نصرآبادی، معاون مرکز رشد دانشگاه نیز ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه در افتتاح این ساختمان ابراز داشت: کاربری خوبی برای مرکز رشد دانشگاه در این مکان در نظر گرفته شده است وی با اشاره به شرکت های مستقر در این مرکز افزود: حمایت مالی و معنوی از ایده های فناورانه اعضای هیات علمی و دانشجویان  از فعالیت های این مرکز می باشد.

مهندس سنماری، معاون عمرانی دانشگاه طی مصاحبه خبری  در مراسم  افتتاح ساختمان پویش و آغاز پروژه گسترش دانشکده فنی و مهندسی در دانشگاه بیان داشت: ساختمان پویش با متراژ 1350 متر مربع ، دو طبقه اسکلت بتونی و با هزینه یک میلیارد تومان و در مدت 4 ماه  با طراحی، نظارت و اجرا توسط معاونت عمرانی مورد بهره برداری قرار گرفت. این ساختمان در دو طبقه ، یک طبقه برای فعالیت های مرکز رشد و طبقه دیگر برای فعالیت های کانون های فرهنگی ، علمی و هنری و دانشجویی می باشد که دارای یک گالری بزرگ و دو کلاس 60 نفره، 26 کلاس و فضای اداری می باشد.