سه شنبه 28 فروردین 1397

فراخوان اولویت های پژوهشی حوزه نهضت سواد آموزی

اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین

سال تحصیلی 1397-1396

شورای تحقیقات آموزش و پرورش استان قزوین با همکاری معاونت نهضت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین به منظور تحقق اهداف تعلیم و تربیت،گسترش سواد آموزی در سطح جامعه و کاهش مشکلات حوزه نهضت سواد آموزی استان از کلیه پژوهشگران، فرهنگیان، دانشجویان، استادان، دانشگاه ها و مراکز و موسسات علمی و تحقیقاتی به منظور اجرای طرح های پژوهشی دعوت به همکاری می نماید.

• بررسی تاثیر سواد در بهبود کیفیت زندگی مخاطبین

• بررسی شیوه های بهره گیری از شبکه های اجتماعی در جذب و آموزش بی سوادان و کم سوادان

• بررسی روش های جذب و آموزش کودکان کار و بازمانده از تحصیل در دوره های سواد آموزی

• بررسی میزان نقش مدیران در جذب و آموزش بی سوادان و کم سوادان در سال 95

• بررسی اثر بخشی نقش مشارکت دستگاه های دولتی در شناسایی و جذب بی سوادان گروه هدف

• بررسی و اجرای طرح آزمایشی آموزش سواد آموزی با استفاده از تلفن همراه و تبلت

• اثر بخشی محتوای چند رسانه ای ( لوح و قلم، فرصت دوم و ...) در ایجاد انگیزه در سواد آموزان برای یادگیری بیشتر

• تهیه و تولید مواد آموزشی و کتاب های الکترونیکی برای کم سوادارن و بی سوادان

• بررسی تاثیر رسانه های جمعی در جذب و نگهداشت سوادآموزان و تولید نمونه فیلم های کوتاه

• بررسی تاثیر سواد آموزی بر بهبود کسب و کار و سواد اقتصادی سواد آموزان

• مطالعه مدارس کسب و کار و طراحی الگوی مدرسه کسب و کار برای سواد آموزان 10 تا 50 ساله

• بررسی میزان علاقه سواد آموزان به یادگیری از طریق تلفن همراه

• بررسی تاثیر سواد آموزی در رشد اعتماد به نفس سواد آموزان

• بررسی تاثیر اجرای طرح خواندن با خانواده و حلقه های کتابخوانی در بهبود نرخ مطالعه در سواد آموزان

شرایط :

مدرک تحصیلی پژوهشگران حداقل باید کارشناسی ارشد و متناسب با موضوع انتخاب شده  باشد.
تبصره : دانشجویان کارشناسی ارشد می توانند موضوع پایان نامه خود را ازبین اولویت های پژوهشی انتخاب نمایند.
هر پژوهشگر مجاز به ارسال یک پیشنهاده پژوهشی (پروپوزال) می باشد.
پژوهشگران محترم پیشنهاده پژوهشی را در محیط word و با خط B Nazanin14 به همراه لوح فشرده به دبیرخانه گروه تحقیق و پژوهش تحویل فرمایند.
مهلت ارسال پیشنهاده پژوهشی تا پنجم اردیبهشت ماه 1397 می باشد.
برای تهیه نمون برگ پیشنهاده پژوهشی به گروه تحقیق و پژوهش یا وب سایت آموزش و پرورش به نشانی  www.caspian.medu.ir مراجعه فرمایید.
درصورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 3-33363502- 028 تماس حاصل فرمایید.