سه شنبه 1 خرداد 1397

گزارش برگزاری رویداد ایده پردازی با هدف کسب و کار توسعه روستایی

رویداد ایده پردازی با هدف کسب و کار توسعه روستایی با همکاری استانداری و مرکز رشد و توسعه کارآفرینی دانشگاه روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت در دانشگاه برگزار شد. این مسابقه با رویکرد مدیریت منابع آب، اکونوریسم و اشتغال پایدار روستایی، محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی و بهینه سازی و فروش محصولات صنایع دستی برگزار شد.

اکرم نجفی مدیرکل دفتر روستایی استاندارقزوین در این برنامه گفت: با کمک جامعه دانشگاهی باید مشکلات روستایی را با سرعت بیشتری حل کرد و با راه اندازی استارتاپ‌ها از ایده‌های برتر در این عرصه حمایت خواهیم کرد. وی افزود:حمایت ازاستارت آپ‌ها از دیگر رویکرد‌های مسئولان استان است و تلاش می‌شود مشکلات جامعه روستایی را با نگاه علمی حل کنیم.

گفتنی است در این برنامه خانم زرآبادی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز، در مجلس شورای اسلامی، مهندس فرخزاد، معاون عمرانی استانداری و خانم نجفی مدیر کل دفتر روستایی استانداری قزوین حضور داشتند.