شنبه 24 آذر 1397

استارت آپ ویکند تخصصی حوزه توزیع گاز برگزار شد

استارت­ آپ ویکند، رویداد 54 ساعته­ ای است که طی آن، ایده پردازان (شامل دانشجویان، متخصصین، اساتید، صنعتگران و ...) بر اساس فرآیندی مشخص نسبت به ارائه ایده­ های خلاقانه خود اقدام می­نمایند. این ایده ­ها، برای حل مشکلات در محورهای تعیین شده ارائه می­شوند. برگزار کنندگان نیز با تشکیل تیم داوری، ایده های برتر را برای حل مسئله خود انتخاب می­کنند.

استارت آپ ویکند تخصصی حوزه توزیع گاز با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و شرکت گاز استان در تاریخ 21-23 آذر ماه در آمفی تئاتر دهخدا (دانشکده علوم انساتی) برگزار گردید.

48 شرکت کننده حاضر در این رویداد، جمعا 23 ایده را در محورهای هفتگانه زیر ازائه نمودند:

•       بهبود عملکرد فیلتراسیون، کاهش فشار، بودارکنندگی و اندازه­ گیری گاز در ایستگاه­ های تقلیل فشار
  •   شناسایی و ارتقای توانمندی در زمینه روش­های جدید بازرسی فنی و نشت­یابی خطوط توزیع و تغذیه و انشعابات
  •     شناسایی و ارتقای توانمندی در روش­های پیشرفته و هوشمند نگهداری و تعمیرات در حوزه توزیع گاز
  •    شناسایی و ارتقا توانمندی تکنولوژیک در زمینه فناوری­های پایش و کنترل خوردگی
  •  شناسایی و ارتقای توانمندی تکنولوژیک در زمینه فناوری­ها و روش­های کارآمد و نوین احداث شبکه­ های توزیع و تغذیه و ایستگاه­ ها
  •      ارتقای توانمندی در زمینه طراحی، مهندسی و بهره ­برداری شبکه توزیع و تغذیه و ایستگاه­ ها
  •      ارتقا و توسعه سیستم­های اندازه­ گیری مشترکین گاز

سپس با رأی­ گیری، 8 ایده برای تیم ­سازی و رقابت انتخاب شد. این تیم ­ها با راهنمایی و هدایت 16 منتور، به تکمیل ایده خود در قالب بوم کسب و کار پرداختند. نهایتا 3 ایده برتر توسط هیأت 10 نفره داوران بدین شرح معرفی شده و جوایز نفیسی به ایشان اهدا گردید:

•       طراحی و ساخت ایستگاه خودگرمکن
  •       استفاده از روغن به جای آب در هیتر ایستگاه های cgs  جهت جلوگیری از خوردگی
  •       طراحی و ساخت یک دستگاه پنل بودار کننده الکترونیکی پنوماتیکی