سه شنبه 17 آذر 1394

نمایشگاه استانی هفته پزوهش

نمایش دستاوردهای مرکز رشد و توسعه کارآفرینی در غرفه دانشگاه در نمایشگاه استانی هفته پژوهش

در این نمایشگاه که مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، شرکتها/تیمهای زیر از مرکز رشد و توسعه کارآفرینی دانشگاه حضور داشتند:

خانم مهندس نظری از شرکت تحقیقاتی کبریا با معرفی محصولات انیماترونیک

آقای مهندس سروش از شرکت مهندسی صنایع مکاترونیک شریف آریو با معرفی دستگاه کنتور دقیق آب

و تیم سیمرغ از مرکز کارآفرینی

در مراسم اختتامیه این نمایشگاه، از دو تن از مدیران واحدهای مسقتر در مرکز به عنوان فناور برتر تقدیر شد.

در این مراسم خانم مهندس فاطمه نظری به خاطر بنیانگذاری صنعت انیماترونیک در ایران به عنوان فناور برتر استان انتخاب گردید.این پژوهشگر با طراحی و ساخت انواع محصولات انیماترونیک و تألیف کتاب در این حوزه، این فناوری را در کشور بومی نموده است.انیماترونیکس( animatronics )دانش و فناوری ساخت مدل­ های متحرک موجودات با حفظ شکل طبیعی آن­ها می­ باشد.

همچنین در این مراسم از آقای دکتر علی مهدوی مزده عضو هیئت علمی گروه آب دانشگاه با طرح « بررسی کارایی و برآورد پارامترهای طراحی آبیاری قطره­ای کم فشار با توجه به لوازم موجود در ایران » به عنوان فناور برتر استان تجلیل به عمل آمد.