چهارشنبه 18 دی 1392

فراخوان استفاده از مزایای طرح های کسر خدمت سربازی

قابل توجه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و کلیه دانشجویان عضو بنیاد ملی نخبگان

«فراخوان استفاده از مزایای طرح های کسر خدمت سربازی»

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و کلیه دانشجویان عضو بنیاد ملی نخبگان که دارای شرایط زیر می باشند می توانند از مزایای این طرح بهره مند گردند.

- دانشجویان یکی از رشته های مهندسی برق ( کلیه گرایش ها به جزء قدرت) ، مهندسی مکانیک (کلیه گرایش ها) ، کامپیوتر (نرم افزار) ، هوافضا ، دینامیک

پرواز ، بالستیک (مهمات و تسلیحات)، فناوری اطلاعات ، مکاترونیک ، مهندسی شیمی (کلیه گرایش ها به جزء معدنی) ، شیمی ، پلیمر ، مواد ، صنایع ،

مهندسی بیوتکنولوژی(بیو شیمی و بیو مواد) ، فیزیک (اپتیک ، لیزر و پلاسما) ، مهندسی رنگ ، مهندسی پزشکی.

- دانشجویان با معدل بالای 15

- دانشجویان علاقه مند باید حداکثر 6 ماه تا اعزام به خدمت فرصت داشته باشند.

دانشجویان واجد شرایط با ثبت نام در این طرح میتوانند از مزایای طرح های پژوهشی با قابلیت کسر مدتی از خدمت سربازی ، بهره مند گردند. علاقه مندان می بایست جهت ثبت نام، رزومه فارسی خود را (فایل pdf حداکثر 4برگ) حداکثر تا انتهای بهمن ماه امسال به آدرس پست الکترونیکی ذیل ارسال نموده یا به صورت حضوری جهت ثبت نام به دفتر خدمات تخصصی پارک علم و فناوری استان قزوین مراجعه نمایند. شایان ذکر است واگذاری این پروژه ها در فصل بهار 93 خواهد بود.

Email : info@qstp.ir

tel : 0281-3697200 (داخلی 116)