چهارشنبه 5 اسفند 1394

گروه های برتر مرحله دوم مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه هیبرید معرفی شدند

پس از برگزاری مرحله نهایی مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه هیبرید که به همت ستاد بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در پارک پردیسان برگزار شد، گروه های برتر مرحله نهایی این مسابقه معرفی شدند.

گروه های برتر مرحله دوم مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه هیبرید معرفی شدند

پس از برگزاری مرحله نهایی مسابقه طراحی و ساخت دوچرخه هیبرید که به همت ستاد بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در پارک پردیسان برگزار شد گروه های برتر مرحله نهایی این مسابقه معرفی شدند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری ، نخستین دوره مسابقات نوآوران انرژی و محیط زیست توسط مرکز نوآوری و توسعه فناوری ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست در حوزه وسایل نقلیه هیبرید برگزار شد و پس از اعلام فراخوان ملی دانشجویی این مسابقه از اول خرداد ماه جاری آغاز و تا 30 شهریور ماه ادامه داشت.
بر اساس این گزارش ، طرح¬های پیشنهادی از استان های تهران، اصفهان، سیستان و بلوچستان، مازندران و خراسان رضوی تا تاریخ 30 شهریور ماه برای شرکت در مرحله طراحی ارسال و سه گروه برتر در مرحله طراحی معرفی شدند.
در مراحل برگزاری مسابقه ساخت دوچرخه های هیبریدی ، 7 گروه با کسب امتیاز کافی به مرحله ساخت راه یافتند و سپس گروه های راه یافته به مرحله ساخت، بعد از دریافت دوچرخه و باتری از مرکز نوآوری، سیستم هیبرید طراحی شده در مرحله اول را به مرحله ساخت رساندند. سیستم های ساخته شده در تاریخ 15 دیماه به مرکز نوآوری تحویل داده شد و در تاریخ 24 و 25 بهمن ماه جاری گروه های شرکت کننده سیستم های ساخته شده را در پارک پردیسان به مسابقه و نمایش گذاشتند.
پس از برگزاری مرحله نهایی این مسابقه ، سه گروه از دانشگاه های خواجه نصیر (بایک)، فردوسی مشهد (رکاب سبز) و نوشیروانی بابل (تووات) به عنوان برنده نهایی این مسابقه مشخص و موفق شدند بهترین عملکرد را از سیستم ساخته شده خود به نمایش بگذارند.
گروه های برتر علاوه بر کسب لوح تقدیر، به ترتیب هشت میلیون تومان، پنج میلیون تومان و سه میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کردند. سایر گروه های شرکت کننده نیز گواهی حضور در این مسابقه را از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کردند .