چهارشنبه 7 اسفند 1392

حضور معاونت محترم مرکز در نشست مشترک رؤسای پارک ها و مراکز رشد فناوری کشور

نشست مشترک روسای پارک ها و مراکز رشد فناوری کشور روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در سالن همایش های پارک زیست فناوری خلیج فارس و مرکز بین المللی رشد قشم برگزار شد

در این نشست دو روزه معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون سیاسی امنیتی منطقه آزاد قشم، سرپرست امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تنی چند از مسوولان پژوهشی دانشگاه های کشور حضور داشتند.

معاون محترم مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) نیز در نشست مذکور به نمایندگی از این مرکز شرکت کردند. بررسی و تبادل نظر در خصوص مباحث مرتبط با پارک ها و مراکز رشد از جمله اهداف نشست های تخصصی است. در نخستین روز این نشست مباحثی از قبیل دانشگاه کارآفرین، ارزیابی پارک ها و مراکز رشد و ارتباط آنها با صنعت و قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان توسط مسئولان و متخصصان ذیربط مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در دومین روز این نشست نیز قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی در خصوص صادرات فناوری به ایراد سخنرانی پرداختند.