دوشنبه 27 اردیبهشت 1395

سمینار معرفی مسابقه برنامه نویسی موبایل در دانشگاه برگزار شد

سمینار معرفی مسابقه برنامه نویسی موبایل در راستای ایجاد مرکز تولید خدمات ارزش افزوده برگزار شد

اولین سمینار مسابقات اپلیکیشن نویسی با همکاری سه جانبه ی دانشگاه، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و شرکت همکاران راه پویان همتا (همراه وس)، با هدف ایجاد مرکزی برای توسعه خدمات ارزش افزوده در دانشگاه برگزار شد .

به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ابتدای این نشست مهندس رضایی نیک، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، ضمن خیر مقدم به مدیران و حاضرین جلسه به بیان تجربیات خود در راستای ایجاد اشتغال و فراهم نمودن زمینه در ایجاد نوآوری، خلاقیت و استفاده از پتانسیل های دانشجویان در دانشگاه ها و مراکز فنی و مهندسی در استان پرداخت و پیگیری و تجاری  سازی طرح ها و ایده ها در حوزه فاوا را فرصتی مناسب جهت ایجاد اشتغال جویندگان کار در کوتاهترین مدت و با کمترین هزینه عنوان کرد. ایشان به سهم اندک استان در بهره مندی از بازار بزرگ خدمات ارزش افزوده اشاره نمود و اینگونه همکاری ها با فعالان حوزه فناوری اطلاعات در استان را موجب سمت دهی و افزایش خلاقیت دانشجویان و شکل گیری کسب و کارهای نو دانست.

در ادامه دکتر خالقی مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) در خصوص ارتباط دانشگاه ها با صنعت گفت: پتانسیل های موجود در دانشگاهها رابطه سودمندی با صنعت دارند و با فراهم نمودن لابراتورهای تخصصی در گروه کامپیوتر و مرکز رشد می توان  فضای مناسبی جهت همکاری با صنعت ایجاد کرد.

در بخش بعدی برنامه مهندس شوهانی از شرکت همراه وس به بیان خلاصه ای از فعالیت های جاری و برنامه های آتی در حوزه خدمات ارزش افزوده اپراتورهای موبایل کشور، معرفی نمونه پروژه های موفق در این حوزه و نحوه همکاری و سرمایه گذاری شرکت بر روی ایده ها و تیم های دانشجویی استان پرداخت. اعلام نحوه اجرای مسابقه برنامه نویسی موبایل و جوایز در نظر گرفته شده برای برندگان و جلسه پرسش و پاسخ با حضور مهندس شوهانی و مدیران استانی، جهت رفع ابهامات اجرای طرح، برنامه پایانی این نشست بود.