شنبه 1 خرداد 1395

نشست هم‌اندیشی تعامل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه

نشست هم‌اندیشی تعامل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود

به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛

نشست هم‌اندیشی تعامل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه برگزار می‌شود

نشست هم اندیشی با موضوع تعامل شرکت‌های دانش‌بنیان بازار سرمایه، با حضور جمعی از صاحبان نظر، فعالان عرصه اقتصاد دانش بنیان و دست‌اندرکاران حوزه بازار سرمایه سوم خردادماه برگزار خواهد شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به ضرورت برقراری تعامل مناسب نهادهای نظام مالی به ویژه بازار سرمایه برای رشد و ارتقای شرکت‌های دانش‌بنیان و با هدف فراهم‌سازی زمینه تعامل و هم‌افزایی فعالان بازار سرمایه و شرکت‌های دانش بنیان، «نشست هم‌اندیشی تعامل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه» به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.

سیدمحمد صاحبکار خراسانی سرپرست امور شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری، به ارائه گزارشی از اجرای قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان خواهد پرداخت. همچنین حمیدرضا شاهوردی معاون صندوق نوآوری و شکوفایی، در خصوص حمایت این صندوق از شرکت‌های دانش‌بنیان و خریداران سهام آن‌ها برای تعامل با بازار سرمایه سخن خواهد گفت و برنامه‌های سازمان بورس و اوراق بهادار در تعامل با شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور امیری معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه خواهد شد.

در ادامه این نشست، امیر هامونی مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، مزایا و فرآیند حضور شرکت‌ها در بازار سرمایه را بررسی می‌کند.

همچنین قاسم‌زاده مدیر عامل شرکت افرانت و امیری مدیر عامل گروه همکاران سیستم به ارائه تجربیات شرکت خود برای حضور در بازار سرمایه می‌پردازند.

نشست هم اندیشی تعامل شرکت‌های دانش بنیان با بازار سرمایه، دوشنبه 3خردادماه سال جاری با حضور فعالان شرکت‌های دانش بنیان، فعالان بازار سرمایه و دست اندرکاران این دو حوزه به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود.