یکشنبه 23 خرداد 1395

اولین کنفرانس بین‌المللی بازاریابی در صنایع دانش‌بنیان

کنفرانس بین‌المللی بازاریابی در صنایع دانش‌بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود

کنفرانس بین‌المللی بازاریابی در صنایع دانش‌بنیان با کمک اساتید مرتبط بازاریابی و سخنرانان برجسته خارجی با هدف توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار می‌گردد. این کنفرانس توسط انجمن تحقیقات بازاریابی ایران، انجمن تحقیقات بازاریابی اروپا (ESOMAR) و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در۲۰ تیر ماه سال ۱۳۹۵ در سالن تلاش وزارت کار برگزار خواهد شد.

محورهای کنفرانس

·         اهمیت پژوهش بازار در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان

·         نقش پژوهش‌های سندیکایی بعنوان راهکاری برای دستیابی به اطلاعات بازار با کاهش هزینه‌ها

·         ارائه تجارب شرکت‌ها در بازاریابی و کسب و کارهای دانش‌بنیان

·         پژوهش‌های بازاریابی بین‌الملل و نقش آن در توسعه صادرات با محوریت صنایع دانش‌بنیان

·         تاثیر مطالعات بازار بر فرآیند توسعه محصول (از ایده تا بازار)

·         روش‌های تست ایده و نوآوری‌ها پیش از ورود به بازار و بازاریابی نوآوری‌ها پس از تست ایده

·         شناخت دیدگاه های مصرف کنندگان برای خلق ارزش  و تعریف منافع کارکردی و احساسی بر اساس نوآوری های محصول

حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، کسب و کارهای فعال در پارک‌های علم و فناوری، کارشناسان حوزه بین‌الملل و شرکت‌های تحقیقات بازاریابی در این همایش ضمن ایجاد فرصت بهره‌مندی از تجارب مشاورین بین‌المللی در حوزه بازاریابی در توسعة اقتصاد دانش‌بنیان زمینه‌ساز توسعه صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان برای کشور خواهد بود.

شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در کنفرانس می‌توانند از حمایت کریدور خدمات صادرات محصولات دانش‌بنیان استفاده نمایند.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت http://imraconferences.ir مراجعه نمایند.